Helene Husvik (32) forlater jobben som medieansvarlig i Toppfotball Kvinner og blir VG Sportens nyeste forsterkning.

- Jeg har hatt noen fantastiske år i Toppfotball Kvinner, men denne muligheten kunne jeg ikke la gå fra meg. Jeg har alltid sett på VG som en attraktiv og spennende arbeidsplass, som mestrer å utvikle mediebildet og seg selv. Digital brukerbetaling blir ekstremt viktig i fremtidens mediemarked, og jeg gleder meg til å bidra til å lage den beste digitale journalistikken, sier Husvik.

I VG skal Husvik jobbe med mediehusets TV-rettigheter. 32-åringen har tidligere vært både reporter og programleder i TV 2 og Radio Norge. Den siste tiden har hun ledet programmet «Ball Watching» på Fotball.TV.

Nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken er strålende fornøyd med å ha sikret Husviks underskrift.

 

-  Helene overbeviste oss med sin offensivitet. Hun tar stort ansvar, har et sterkt journalistisk hode, og behersker tv-faget til det fulle. Vi gleder oss til å ønske Helene velkommen til VG Sporten.