Det melder Dagbladet torsdag ettermiddag.

Årets Farmen-gård ligger i kommunen Østre Toten i Innlandet fylket. Kommunen er nabokommune med Hurdal som befinner seg på Øvre Romerike i Viken.

Og det er i Hurdal produksjonen har hatt base. Farmen, som hadde premiere på tirsdag, har kun halvannen uke igjen av produksjonen. Men nå har medarbeiderne blitt kastet ut av Hurdalsjøen Hotell. Det er fordi sonderingssamtalene mellom de mulig nye regjeringspartiene finner sted på samme plass. Det skriver Dagbladet.

De 60 medarbeiderne det er snakk om har blitt kastet ut av hotellet de har bodd på siden før produksjonen startet, hvilket vil si i overkant av 10 uker.

Dagbladet skriver at TV-produksjonen spekulerer i om politikerne har sagt at de ønsker å ha hele hotellet for seg selv. Det skal ha skapt reaksjoner hos Farmen-gjengen.

Farmen-produksjonen har over 1000 overnattinger tilsammen og det gjenstår rundt 370 overnattinger som det enda er usikker hvor skal finne sted. Dagbladet forteller at mat og andre utgifter kommer i tillegg og at TV 2 og Strix har brukt over én million kroner på dette.

- Vi har stor forståelse for at dette er uheldig for mange, og beklager de ulempene det medfører. Politiets klare anbefaling er at hotellet stenges av for andre gjester av sikkerhetsmessige grunner. Vi har forsikret oss om at hotellet gjør det de kan for å skaffe gode alternativer i nærheten, sier Jarle Roheim Håkonsen, kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet, til Dagbladet.

Avisen skal ha vært i kontakt med hotelldirektøren som henviser dem videre til pressekontaktene i partiene.

Dagbladet melder også at TV 2 og Strix skal ha fått beskjed om at de må forlate hotellet førstkommende søndag eller mandag, kun to-tre dager før innspillingen av finaleuka. Det er foreløpig ikke klart hva som nå skjer med TV-produksjonen.