Hilde Skomsvold tar med seg erfaringen sin fra Bauer Media og går til forlagsbransjen. Hun kommer fra stillingen som digital sjef og kommersiell direktør i radioselskapet der hun hadde ansvar for annonseinntektene på radio og podkast.  I tillegg har hun lang fartstid i Schibsted hvor hun var kundedirektør på tvers av mediehusene. Hun også erfaring fra DN og Aller Media.

Nå bli hun sjef for salg, marked og netthandel i Aschehoug Undervisning.

- Det er inspirerende å komme til et tradisjonsrikt selskap som Aschehoug som står midt i en digital transformasjon som berører både virksomheten og hele bransjen. Boken står fremdeles sterkt i undervisningen, men vi står midt i et paradigmeskifte så vi må være på de plattformene våre unge håpefulle befinner seg på. Digitale læremidler er i enorm vekst og med Aschehoug Univers er jeg sikker på at vi kommer til å være en betydelig aktør i fremtiden, sier Skomsvold.  

- Hva kan du si om reisen du har hatt i Bauer Media?

- Det har vært en spennende og innholdsrik reise i Bauer. Det å gå fra kun å selge tradisjonell radio til å bli et mer digitalt selskap med fokus på podkast har vært veldig interessant. Fra å ha fokus på å selge spotter på radio til å tilby kundene helhetlige løsninger uavhengig av kanal har gitt gode resultater og Bauer leverte i fjor sitt beste resultat på lang tid, sier hun. 

Hun går inn i en helt ny salg- og markedsledelse i Aschehoug der hun også får med seg Marianne Ødemark som går inn som markedssjef.  Ødemark har tidligere erfaring i forlagsbransjen og har jobbet som markedsansvarlig for både Cappelen Damm og i Aschehoug.

I tillegg kommer Eva Brunsell inn som sjef for salg og kunderservice etter mange år som salgs- og markedsansvarlig for digitale læremidler til utdanningssektoren og Kommuneforlaget der hun var salgsansvarlig for deres satsning på digitale læremidler

Alistair Spalding går inn i en rolle som netthandelssjef. Før sin ankomst til Norge jobbet han for bokhandlerkjeden Borders og Egmont Publishing i Storbritannia. Han har jobbet hos Aschehoug i ti år med digital produktutvikling og netthandel.