Aller Media prøver seg som mobiloperatør med mobilsatsingen PlussMobil. Der vil blant annet merkevarer som Dagbladet, KK og Se og Hør tilbys i abonnementene.

- Vi har stor tro på at vi i Aller Media skal lykkes i markedet som mobiloperatør. Det er et nytt og spennende marked for oss, og et marked hvor vi har gode forutsetninger for å lykkes, sier konsernsjef Dag Sørsdahl i Aller Media.

Aller Medias mobilsatsing Pluss Mobil vil ta opp konkurransen med giganter som Telenor og Telia om størst markedsandel som mobiloperatør i Norge.

Der vil de tilby full Telenor-dekning, fri bruk i EU og EØS, data rollover og ingen bindingstid til sine mobilkunder, heter det i pressemeldingen.

Kunder vil kunne abonnere på selskapets medier som Dagbladet, KK og Se og Hør gjennom mobilabonnementet.

- Vi har mange produkter som er relevante for å øke verdien i mobilabonnementene. Det betyr at PlussMobil også vil bli solgt sammen med andre produkter fra Aller Media. Vi har mye innhold som har en høy verdi for folk flest i Norge. Med medieproduktene våre setter vi dagsorden for folk flest, sier Frank Bratland, leder for teamet Nye Inntekter i Aller Media.