«Maskineriet» satte Viaplay-rekord da første sesong hadde premiere i 2020.

Nå gir Nent Group grønt lys til en ny sesong av den nordiske strømmesuksessen. Kristoffer Joner, som spilte hovedrollen i første runde, er klar for runde to.

- Jeg er klar for å få litt mer juling av gjengen i «Maskineriet». Vi klarte å lage en «satans rask» og intens første sesong, og nå ser jeg fram å bidra til at neste runde blir enda mer brutal. Jeg blir ikke fornøyd før seerne har svettemerker i sofaen, sier Kristoffer Joner i en pressemelding.

Han får følge av alle de sentrale skuespillerne fra første sesong, deriblant Hanna Alström, Emilia Roosman og Julia Schacht, og regissør Richard Holm.

- Første sesongen holdt seerne på kanten av stolen gjennom alle episodene, og var uten tvil en av våre mest intense produksjoner noensinne. Seerne tok virkelig godt imot serien, og vi visste at dersom det ble mulig å lage mer «Maskineriet», så måtte vi gripe den muligheten. Det er bare å glede seg til fortsettelsen – det kommer til å bli spennende, forteller innholdssjef i Nent Group, Filippa Wallestam i meldingen.

Premieren på andre sesong blir til neste år.