Mandag 6. september går Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim på lufta på Schibsteds podkast-plattform Podme, etter at de brøt med NRK tidligere i år. Mye vil være gjenkjennbart for trofaste lyttere, ifølge trioen, men navnet er nytt.

«Radioresepsjonen» skal nå hete «Papaya», skriver VG.

- Det var et navn vi vurderte i sin tid da vi startet «Radioresepsjonen». Så nå kan vi endelig få brukt det dumme og teite navnet, sier Steinar Sagen til VG.

Lytterne deres må tegne et abonnement på Schibsted-eide Podme for å få med seg de nye episodene. Det koster 79 kroner i måneden.

- Jeg sammenligner det som Schibsted gjør med Netflix, og at Schibsted nå lager sitt Netflix for podkast. På TV har jo det bare ført til at det blir produsert sinnssykt mye mer. Det eneste minuset er at man noen ganger får for mye å velge mellom, men noen elsker jo det, sier Bjarte Tjøstheim til avisen.

Daglig leder for Podme i Norge, Kristin Ward Heimdal, lover lytterne mer av det de likte med «Radioresepsjonen».

- Vi har sagt at vi skal samle Norges beste podkastinnhold på ett sted, og da er det utrolig kult å kunne gå ut til nye og gamle fans av Radioresepsjonen med nyheten om at Tore, Steinar og Bjarte endelig tilbake med en ny podkast. Selv om navnet er nytt, er jeg sikker på at alle som elsket – og elsker – Radioresepsjonen kommer til å digge dette! Gutta har fått frie tøyler til å utvikle konseptet og det kreative innholdet på sin måte, i sin stil. Det har vært viktig både for oss og dem, sier hun i en pressemelding fra Schibsted.