Programleder Milda Melland forlater «Insider» på Discovery+ og begynner i ny jobb som journalist i NRK Brennpunkt. Hun begynner i et ettårig vikariat i september. 
 
Melland har vært programleder for alle de fire Insider-sesongene, som alle  ble nominert til Gullruten. Mens de to første sesongene ble produsert av Novemberfilm, ble de to siste produsert hos Mastiff, der Melland var fast ansatt som programleder og produsent. 
 
- Insider har vært mitt hjertebarn, og jeg har vært med siden dag én. Det har vært skummelt, lærerikt og altoppslukende. Jeg har gjort ting jeg aldri hadde trodde jeg ville gjøre, men nå er jeg ferdig i denne rollen. Jeg trenger en utfordring – og det er virkelig Brennpunkt, sier hun.

Melland sier at hun nok er av typen som er avhengig av selvutvikling, og at hun stadig ønsker å bryne seg på noe nytt.

- Så da denne muligheten dukket opp, hadde jeg ikke noe annet valg enn å gripe den. Jeg vil påstå at enhver journalist higer etter å jobbe i Brennpunkt, og jeg gleder meg til å ta del i en så kunnskapsrik redaksjon med den enorm kompetanse. 

Hun beskriver sin nye jobb i NRK Brennpunkt som drømmejobben.

- Det har jeg sagt om Insider også, og det har det vært. Men jeg tenker det hele tiden er avhengig av hvor man er i livet, hva som er spennende og tiltrekkende – og akkurat nå trengte jeg forandring. Kall dette gjerne drømmejobben 2.0, avslutter hun.