Radarpare Kristian Ødegård (47) og Dag Otto Lauritzen (64) kaller inn et nytt kull med rekrutter når sesong tre av TV-suksessen «Kompani Lauritzen» blåses i gang.  Den neste sesongen av «Kompani Lauritzen» kommer ikke på TV før neste vår, men allerede nå kan kanalen røpe hvilke kjendiser som skal være med på serien.

Noen av kjendisene som skal være med på årets sesong er artist Tone Damli Aaberge (33), TV 2s egen programleder og kommentator Marius Skjelbæk (30) og tidligere profesjonell snowboarder Daniel Franck. 

Damli Aaberg sier hun «håper å bli like tøff som en gang var» og at hun har gjort noen små forberedelser.

- Jeg har gått en fjelltur med sekk og gjort små styrketreninger, men ikke noe å skryte av, ha ha. Jeg får blir hun med progresjon ettersom dagene går. Mentalt har jeg forberedt meg ved å prate masse med kjæresten min og sett litt på gamle episoder av «Kompani», sier hun.

Skjelbæk sier han har noe militær erfaring.

- Jeg gjennomførte sesjon i 2008 og oppdaget at jeg så ganske dårlig på venstreøyet. Tror jeg ble tjenestedyktig, men Norge har neppe gått glipp av en soldat i verdensklasse, sier han.

- Hva kommer du til å savne mest mens du er i Kompaniet?

- Det vil kanskje bli min første måned siden 1996 jeg ikke ser én fotballkamp. Utover dette er jeg en tilhenger av personlig frihet, Foodora og power naps - noe jeg mistenker at kan bli mangelvare, sier han.

En med en langt kortere militær karriere er Franck. Kun to dager var den tidligere snowboardkjøreren inne i militæret. 

- Jeg dimmet med glans. Så det kan egentlig bare gå én vei denne gangen. Jeg var midt i karrieren og derfor var det vanskelig å gjennomføre førstegangstjenesten. Muligens like greit den gangen, jeg hadde problemer med alt av autoriteter. Rebellen lever videre, sier Franck. 

De øvrige kjendisene er matinfluencer Emilie Nereng, tidligere «Ex on the beach»-deltaker, Rikke-Mari Isaksen, programleder Dennis Siva Lie, prosjektleder i Nordic Choice Hotels Emilie Anker Stordalen, artist Ruben Markussen, skuespiller, manusforfatter og komiker Espen PA Lervaag, NRK-programleder Lydia Gieselmann, Emilie Mehl, artist og låtskriver Daniel Kvammen, IT-konsulent Mayoo Indiran og salg- og markedssjef og kjent fra TV 2-realityen «Iskrigerne» Jan Tore Kjær.