Sesng 12 av «Hver gang vi møtes» spilles inn i Kjerringøy kommune nord for Bodø. Der møtes artistene Maj Britt Andersen, Myra, Anna of the North, Øystein Greni, Jarle Bernhoft, Tix, Arif og Stig Brenner for å tolke hverandres låter.

 - Årets artister er en fin blanding mellom folkekjære artister og unge lovende artister og låtskrivere. Jeg er sikker på at tolkningene artistene gjør av hverandres låter vil overraske og appellere til en bred målgruppe, sier TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, i en pressemelding.

For én av de nye artistene, blir innspillingen ekstra spesiell.

- Å komme til Kjerringøy er for meg som å komme hjem. Jeg har trådd mine barne- og ungdoms sko her hver sommer siden min far er født og oppvokst her, og familien har hatt hytte her. Det er både sterkt og emosjonelt å komme tilbake, jeg har mange gode minner herfra, sier Jarle Bernhoft.

Den nye sesongen har premiere i starten av 2022. Årets sesong hadde et snitt på 664.000 seere, som er det høyeste seertallet for programmet siden 2017.