Eivind W. Christiansen blir konserndirektør for vekst i NHST Media Group.  Christiansen kommer fra rollen som direktør for digital og marked i Sparebanken Øst, og har flere års erfaring fra Schibsted og Norwegian Air Shuttle.

-  Jeg gleder meg til å komme tilbake til mediebransjen. Jeg har fulgt med på NHST fra sidelinjen en god stund, og er imponert av både de ansatte og den siste tids utvikling. Jeg ser frem til å bli en del av selskapet, og gleder meg til å ta fatt på arbeidet med å bidra til å skape vekst for konsernet, sier Christiansen.

Christiansen var direktør for digital produktutvikling, e-handel og innovasjon i Norwegian, og ledet blant annet arbeidet med å bygge opp Norwegian Holidays mellom 2018 og 2020.  Før dette jobbet han flere år som produktdirektør i Finn.no med ansvar for blant annet Finn reise, Finns annonseprodukter og Finn shopping. 

Christiansen går inn i konsernledelsen i NHST, og skal lede arbeidet med mediekonsernets vekststrategi innen næringsliv, energi, shipping og sjømat.

-  Vi har satt noen ambisiøse mål, og jeg er glad for å få med Eivind på laget. Han har bred kommersiell erfaring, har levert på vekstprosjekter og kjenner de særlige utfordringene og mulighetene i mediebransjen, sier konsernsjef Trond Sundes.