Onsdag fikk TV 2 bekreftet fra Premier League at de får vise alle 380 Premier League-kampene kommende sesong. Det gleder sportsredaktør Vegard Jansen Hagen. Det opplyser kanalen torsdag ettermiddag.

Kanalen viste alle kampene forrige sesong som et resultat av at ingen tilskuere fikk komme inn på PL-stadionene. Nå er det klart at de også viser alle kampene i 2021/2022-sesongen.

. Dette er en nyhet sportsredaksjonen mottar med både glede og lettelse. Vårt mål er å skape det beste fotballtilbudet i Norge noensinne, og da er det viktig å kunne tilby alle kamper til alle supportere – uansett klubb, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Siste sesongen på TV 2
Dermed ligger alt an til en skikkelig storslått avslutning for engelsk fotball på TV 2. Fra og med 2022 er det nemlig konkurrenten Nent-gruppen og deres strømmetjeneste Viaplay som tar over Premier League etter at TV 2 har hatt rettighetene i over 12 år. 

Les også: Viaplay med Premier League-kupp - TV 2 mister den engelske toppfotballen