HBO er kjent for de fleste kjent som plattformen der Game of Thrones og andre populære TV-serier kan strømmes. De lanserte nylig en helt ny strømmetjeneste, HBO Max, i USA, som blir tilgjengelig i Europa i løpet av året.

skriver VG at HBO Max skal legge ut gratis episoder av blant annet «Gossip Girl», «Euphoria» og «Game of Thrones» på Snapchat.

Denne nye gratisløsningen fra HBO blir ifølge Hollywood Reporter mulig å se på HBO Max' Snap Mini, som er en del av Snapchat-plattformen hvor tredjeparts-apper får tilgang. HBO Max blir med dette de første til å publisere innhold på Snap Minis.

Brukerne blir nødt til å skrive inn alderen før de begynner å se på episodene, slik at brukerne ikke ser på innhold ment for eldre brukere.

- Folk elsker å samle seg og se sine favoritt-HBO Max-serier og snakke om hva som skjer. Vårt samarbeid med Snapchat er nok et skritt mot å oppnå menneskelig samhørighet og vil gi fansen mulighet til å se ting samlet, sier HBO Max-sjef Sarah Lyons.

Snapchat-brukerne kan se episodene sammen med opptil 63 venner, samtidig som de kommuniserer med hverandre. Målet til HBO Max og Snapchat er å nå de yngre brukerne. Ifølge Hollywood Reporter abonnerer 44,2 millioner allerede på HBO Max og HBO. Legger man til at Snapchat når cirka 90 prosent av de mellom 13-24 år i USA, har de et svært godt grunnlag til å vokse blant de yngre brukerne.