Serien handler om kollektivboerne Frans, Simen og Bella som bor på Bislett i Oslo. De sliter med å betale leien og bestemmer seg derfor for å leie ut sovesofaen i kollektivet.

Serien ble skapt under en bacheloroppgave ved Høyskolen Kristiania, tidligere kjent som Westerdals, i 2017. Det er Eirik Skaufjord, Sondre Bilet og Kristian Alstrup som er serieskapere og manusforfattere.

Serien er produsert av Ferdi film, og produsent er Henrik Borge. Ludvig Fjellberg er produksjonsdesigner.  

– For oss i TV 2 har dette vært et inspirerende prosjekt å jobbe med. Vanligvis lager vi programmer sammen med store, etablerte produksjonsselskaper, men denne gang satser vi på unge, kreative krefter. Det spirer og gror i underskogen TV-bransjen, og det er godt nytt for seerne som ønsker seg nye, norske historier i årene som kommer, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Se de første bildene av serien her:

- Kul og litt absurd serie
I de tre hovedrollene finner vi Martin Lepperød (28) som kollektivets hjemmeværende husmor Frans, Johan Sigmundstad (27) i rollen som den kyniske gameren Simen, og Giulia Hellesdatter Roi (28) i rollen som kontrollfriken og kremmerspiren Bella.  

Lepperød er kjent som standup-komiker og programleder i P3morgen, og fra serier som «Kongen av Gulset» og «Blank». Han er stolt av gjengen bak serien.  

- Det var helt fantastisk gøy å lage en serie hvor man fikk være med å skape morsomme karakterer, og leke seg på innspilling. Jeg er veldig stolt av den unge gjengen som har stått på for å lage en kul og litt absurd serie om vennskap og det å overleve sammen i denne rare verden, sier Lepperød.  

I tillegg dukker det i hver episode opp kjente fjes i rollene som gjester som booker seg inn på sovesofaen i kollektivet, der en nyskilt 40-åring på jakt etter å oppleve ungdomstiden, bankranere på flukt, en psykiatrisk pasient og en komiker med en litt overdreven tvang til å parodiere er blant leieboerne.

- Kan nok overraske en klassisk TV 2-seer
«Bislett bnb» er en del av TV 2s satsing på humordrama. TV 2s programredaktør tror serien både vil underholde og overraske.  

- «Bislett bnb» er et ungt og annerledes TV 2-prosjekt, og denne gjengen kan nok overraske en klassisk TV 2-seer. Samtidig er det en gjenkjennelig kontekst, med kollektivliv og leieutgifter. Vi har stor tro på at denne serien vil fenge og more våre seere, sier Haldorsen.