Magnus Moan blir en del av teamet i Nents nye satsning på vintersport. I kommende vintersesong vil Nent Group vise langrenn, alpint, hopp, snowboard, freeski og kombinert på deres plattformer.

Moan er en av Norges mestvinnende kombinertløpere med både OL- og VM-gull og har tidligere figurert i NRKs vintersportssendinger. Nå gleder han seg til å ta fatt på oppgaven i Viaplay.

- Da jeg første gang fikk spørsmålet om å bli kombinertekspert i Viaplay, trengte jeg ikke lange tiden på å svare. Dette er noe jeg har hatt lyst til å prøve, og nå får jeg sjansen. Jeg ønsker å bidra fordi jeg kjenner sporten og utøverne veldig godt fra før. I tillegg har jeg lyst til å dele min erfaring og lidenskap for sporten til alle som ser på. Jeg gleder meg veldig til å bli med på denne spennende reisen, og ikke minst bli en del av vintersportsteamet i Norge, sier Moan.

Sportssjef i Nent Norge, Kristian Oma ser frem til samarbeidet med Moan, han forteller at de har en klar plan for Moan og kaller han en strålende formidler.

- I Magnus får vi en som brenner for sporten, vet hva som kreves – og som gir oss den nødvendige tyngden i vår dekning av kombinert. I tillegg er han en strålende formidler, som heller ikke pakker inn budskapet om det er noe han vil sette fingeren på. Vi har en plan om at Magnus ikke bare skal sitte i studio og mene, men også være med å skape spennende og interessant innhold fra kombinert-miljøet, sier Oma.

Nent har store planer for vintersporten og har hentet inn en rekke kjente navn til sitt nye vintersportteam. Moan er siste tilskudd til en spennende liste med navn som skal utgjøre vinteren på Viaplay.

I tillegg til Moan vil vintertemaet bestå av tidligere TV2-programleder Julie Strømsvåg, tidligere NRK-kommentator Kjetil André Aamodt, tidligere snowboardkjører Silje Norendal, langrennsløper Niklas Dyrhaug, tidligere langrennsløper Marthe Kristoffersen, tidligere langrennssjef Åge Skinstad, hovedkommentator i langrenn Jan Christian Bjørn og tidligere alpintrener Marius Arnesen.

Les også: Flere skistjerner er klare for Viaplays vinterstudio