Harald Rønneberg tok en liten pause fra TV-skjermen i 2018 etter å ha ledet «Senkveld» gjennom 30 sesonger på 15 år sammen med makker Thomas Numme. Våren 2021 var han tilbake på skjermen med TV 2-programmet «Helt Harald», en serie hvor Rønneberg ble kjent med et knippe kjente nordmenn og gjennomførte utfordringer i lag med dem. Nå bekrefter TV 2 at det blir en ny sesong.

- Dette er virkelig drømmeprosjektet mitt. Og at serien skulle få en så varm og massiv mottakelse er ufattelig gøy. Det tar jeg på ingen måte for gitt, sier Harald Rønneberg i en melding.

Programlederen forteller at målet var å lage en serie som både skulle underholde og inspirere.

- Og det opplever jeg vi klarte - takket være de unike menneskene som ville dele historiene sine og være med på litt deilig galskap i sesong 1. Nå gleder jeg meg veldig til å vise dere hvem som blir hedersgjester i neste runde. Og jeg kan vel si såpass at det kommer til å bli bra trøkk. Når du takker ja til en kar som har «det er begrensa hvor dritt det kan gå» som livsmotto - ja, da lover det godt, sier Rønneberg.

Les også: Thomas og Harald gjør comeback

- Gledelig å kunne bekrefte
I første sesong var prinsesse Märtha Louise, Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll, Aksel Lund Svindal, Solveig Kloppen, Marcus og Martinus, Jan Thomas, Else Kåss Furuseth og Julie Bergan deltakere i Rønnebergs programserie. Første sesong av «Helt Harald» hadde et snitt på 637.000 seere (Total Screen Rating).

- Vi er glade for at seerne helt tydelig satte stor pris på «Helt Harald»-programmene - noe de solide seertallene er et bevis på. Harald, med sitt smittende engasjement, humør og stå-på-vilje har en unik kontakt med de medvirkende i programmene sine. Derfor er det gledelig å kunne bekrefte at Harald og gjengen i produksjonsselskapet Plan-B nå tar fatt på jobben med en ny sesong, som det må være lov å ha høye forventninger til, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Den nye sesongen har planlagt premiere på TV 2 neste år.

Les også: TV 2 legger ned Senkveld