Morten Langli er klar for ny jobb i TV 2 etter syv år hos konkurrenten Nent Group.

- Jeg hadde ti fantastiske år i TV 2 mellom 2004 og 2014, hvor kommentatorkarrieren startet med spansk fotball på daværende TV 2 Xtra. Det skal bli artig å ta opp den tråden, sier Langli i en pressemelding fra TV 2.

TV 2 har sikret seg eksklusive rettigheter for Champions League og La Liga i henholdsvis tre og fem sesonger. Kommende sesong blir den siste med Premier League på TV 2s plattformer. 

- Det er en stor glede å kunne ønske Morten velkommen tilbake til TV 2 Sporten. Timingen er upåklagelig. Vi står foran tidenes fotballsesong med Champions League, La Liga, Premier League, landslagsfotball og mye mer. Det er det desidert beste og mest komplette fotballtilbudet Norge har sett, og det krever de aller beste formidlerne. Som Morten Langli, sier Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør i TV 2.

Han mener Langlis spisskompetanse på fotballrettighetene vil bli viktig for TV 2.

- Han engasjerer, er kunnskapsrik, gjennomført profesjonell og svært anvendelig. Denne signeringen gir oss, og ikke minst seerne, nok en grunn til å glede seg til seriestart i august, sier TV 2s sportsredaktør.