Henrik Elvestad og Tom Stiansen er blant programlederne som skal guide det norske TV-publikummet gjennom Tokyo-OL. I tillegg fortsetter også Anne Rimmen som sentral programleder når den store idrettsfesten starter opp den 23. juli.  

I år har Discovery satt sammen tre nye programlederpar som skal dele døgnet seg imellom. Disse tre parene skal sy sammen sendingene på Discoverys plattformer:

På dagtid er det Carsten Skjelbreid og Anne Sturød som skal lose seerne gjennom øvelsene, mens Susanne Jørstad Wergeland og Tom Stiansen overtar på ettermiddagen. På kveldstid er det deretter klart for mer OL-stoff under ledelse av Anne Rimmen som denne gangen får med seg Henrik Elvestad som makker. Dermed blir det OL-fri på Jon Almaas som ledet de samme studiosendingene sammen med nettopp Rimmen for tre år siden.

Av andre profiler kan Discovery fortelle at Asbjørn Myhre er hovedkommentator på håndball og at han har med seg Ida Alstad og Ole Gustav Gjekstad som eksperter.

Jørn Sundby og Jan Christian Bjørn tar seg av friidretten med Ingvill Måkestad Bovim som ekspert.

Sandvolleyballen er det Jan Kvalheim som skal kommentere alene. Han spilte mange år i verdenstoppen og deltok selv i OL.

Senere skal Discovery presentere mer av sine OL-planer og også fortelle om satsingene som skal på lufta denne høsten.