I helga skrev Kampanje om NRKs Sexguide, som viser sju frivillige par demonstrere 60 ulike sexstillinger. 
 
Nå opplyser NRK om at Sexguiden har hatt 2,8 millioner sidevisninger og over 600.000 unike brukere siden den ble publisert på NRK.no lørdag morgen.
 
- Vi er selvsagt godt fornøyde med trafikken, men vi er også veldig glade for tilbakemeldingene vi har fått. Responsen har vært overveldende positiv: Folk syns det er bra at NRK lager dette, det ser lekkert ut og de liker tonen i prosjektet, og setter pris på mangfoldet og humoren i guiden. Vi har jobbet mye med å finne den rette balansen her - bildene skal være informative, uten at folk blir brydd eller støtt av å se dem, sier Reidar Kristiansen, redaksjonssjef i NRK Dokumentar og Samfunn til Kampanje. 
 
- Tilbakemeldingene vi har fått til nå, tyder på at vi har klart å balansere dette ganske bra, legger Kristiansen til. 
 
Klager: - Krenkende
NRK opplyser om at det er kommet inn 12 klager på Sexguiden til Kringkastingsrådet.
 
- Det er reaksjoner på at det er bilder av sexpositurer. Det var vel en som brukte ordet porno i klagen sin. Klagerne reagerer på selve bildene og at det er bilder av nakne folk som viser sexpositurer, sier rådssekretær Erik Skarrud til Kampanje.
 
En av klagerne spør om hva som er hensikten med at en slik artikkel publiseres hos «Norges mest seriøse mediekanal». 

- Jeg ønsker ikke å se Paradise Hotel og ønsker heller ikke å få nakne menn og kvinner i ulike stillinger inn på netthinnen, fortsetter klageren

En annen klager skriver at NRK går «langt utover grensen for hva vi skal oppleve å bli møtt med på nettavisen, en nettavis som og brukes av de svært unge». 

- Er det NRK sin oppgave å flytte grenser, trenger dere konkurrere med Dagbladet og VG og andre nettaviser om sex-stoff? Jeg opplever det som krenkende å bli møtt med den slags bilder, skal vi og miste NRK som en seriøs og trygg nettavis, avslutter klageren.

Les også: 86 klager på fotball-EM