Det har stormet rundt Nent Group i år etter politianmeldelser og avlysninger av «Paradise Hotel» i Sverige. Nå skriver VG at Nent kan ende opp med store tap dersom også årets andre sesong, som allerede er spilt inn, også blir tatt av skjermen.

Kilder Aftonbladet har snakket med kan fortelle at hver episode koster Nent 200.000 svenske kroner, noe som betyr at Nent allerede har tapt store summer på at vårens sesong ikke ble vist på skjermen.

Nent får i tillegg 400.000 svenske kroner per episode fra annonseinntekter per episode som sendes på strømmetjenesten Viafree. Det betyr at Nent sitter igjen med et tap på 7,6 millioner for de 19 episodene som ikke blir vist av vårens sesong av «Paradise Hotel» i Sverige. Dersom også høstens sesong av reality-serien i Sverige ikke blir vist vil Nent ende opp med et tap på 14,4 millioner svenske kroner, siden de da ikke vil få noen reklameinntekter på sine 36 planlagte episoder.

Kampanje har vært i kontakt med Nent Group, men de vil ikke kommentere anslagene.

VG skriver også at det i årets sesong av «Paradise Hotel» i Norge har blitt sensurert lang mer enn i tidligere sesonger. Head of PR, Denmark & Norway i Nent, Kristine Holm Marcher begrunner endringen med denne kommentaren:

- Vi viser det innholdet som er relevant i forhold til å forstå deltagernes innbyrdes relasjoner og spillet på hotellet. I år har vi særlig fokus på spillet, og derfor er det naturlig nok mer oppmerksomhet rundt dette, sier Marcher til VG.