En ny sesong av «Landskampen» står for trappene på TV 2. Fra før der det kjent at Marit Bjørgen overtar som programleder etter Petter Northug, og nå er det også klart hvilke idrettshelter som utgjør det norske og det svenske laget i høstens sesong.

Det norske laget består av skiskytter Johannes Thingnes Bø (28), tidligere langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacbsen (34), tidligere langrennsløper Thomas Alsgaard (49) og tidligere skiskytter Tora Berger (40).

Det svenske laget består av skiskytter og tidligere langrennsløper Stina Nilsson (27), tidligere skiskytter Magdalena Forsberg (53), tidligere langrennsløper Anders Södergren og tidligere langrennsløper Marcus Hellner (35).

Det blir også enkelte utskiftninger på lagene underveis. Det blir derfor også et gjensyn med langrennsløper Therese Johaug (32), langrennsløper Emil Iversen (29), tidligere langrennsløper Marthe Kristoffersen (31) og tidligere kombinertløper Magnus Moan (37) på det norske laget, og skiskytter Martin Ponsiluoma (25), skiskytter Elvira Öberg (22) og tidligere langrennsløper Jörgen Brink (47) på det svenske laget etter hvert.

- Med årets «Landskampen»-cast stiller vi med to toppete lag, med både aktive utøvere og tidligere stjerner som alle har hatt legendariske oppgjør i sporet. Vi er utrolig godt fornøyde med årets cast, og vi er stolte og takknemlige for at de alle sammen ønsker å delta i «Landskampen», til tross for at de aktive også er i oppladningen til vinterens OL. Vi gleder oss stort til heftige konkurranser, gode samtaler og ydmykende «straffereaksjoner» på TV 2 i høst, sier TV 2s programredaktør Kathrine Haldorsen.