Kampanje har tidligere skrevet om at teleselskapet AT&T og Discovery Communications bekrefter at de skal sammenslås. 

AT&T eier Warner Media, inkludert HBO og Warner Bros og TV-kanaler som CNN, mens Discovery sitter på en rekke TV-kanaler verden over, inkludert TVNorge og Eurosport i Norge, og den nye strømmetjenesten Discovery+.

Nå skriver amerikanske Adweek at det nye selskapet skal gå under navnet Warner Bros. Discovery.

Under et møte for de ansatte på Warner Bros tirsdag, skal Disneys administrerende direktør David Zaslav ha fortalt de ansatte hvorfor han elsker det nye navnet. 

- Vi elsker det nye navnet ettersom det representerer kombinasjonen av Warner Bros legendariske hundreårige kreative arv, autentiske fortellerform og å det ta dristige sjanser for å bringe de mest fantastiske fortellingene til live, med Discoverys globale varemerke som alltid tydelig har stått for integritet, innovasjon og inspirasjon, sa Zaslav under møtet.