NRK har mistet flere av sine største podkast-profiler, som Herman Flesvig, Mikkel Niva og Radioresepsjonen, som alle har gått til konkurrenten Schibsted.

Nå har de sikret seg Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen som nye podkast-navn. De tar med seg podkasten «Berrum & Beyer snakker om greier» til NRK Radio. Den ble startet i 2018, og vant Humorprisen for Norges morsomste podkast i 2020.

- Vi er bare to gode venner som ønsker oss en til. Vi kjører en tretrinnsrakett hvor Berrum har noen greier, Beyer har noen greier, og dere lytterne har noen greier. Så snakker vi om de greiene. Så går vi videre i livene våre. Så gjør vi det samme neste tirsdag. Og neste. Hver eneste tirsdag. Hele året. Uten unntak, forteller Berrum og Beyer i en pressemelding.

- Vi er veldig begeistret over å kunne tilby NRKs lyttere denne festen, og få jobbe med så kreative og lydsmarte folk som Martin Beyer-Olsen og Lars Berrum, sier radiosjef i NRK, Cathinka Rondan.

- De har skapt en morsom, ærlig, uforutsigbar og vanedannende podkast, der alle lytterne varmt inkluderes til å dele seriøse tanker, perspektiver og fjoll og fanteri hver uke hele året, sier hun.

Duoen har oppstart i NRK i juli med ukentlige sendinger, produsert i og av NRK. 

Les også: Podkast-utfordrer sikrer seg Jan Thomas, Solveig Kloppen og Iselin Guttormsen: - De aller største er veldig ettertraktet