En rykende fersk sesong av Paradise Hotel er spilt inn i Mexico. Programleder Triana Iglesias åpner dørene for 14. gang mandag 7. juni. Den nye sesongen slippes på Viaplay og Nent vil slippe tre nye episoder hver uke.

- Vi har en fantastisk cast denne sesongen. Seerne kan glede seg til å møte en energifull gjeng fra hele Norge. Her kan man vente seg spill, humor og masse dramatikk. Samtidig er det lagt opp til en del tvister underveis som deltakerne virkelig får brynt seg på, sier programredaktør i Nent, Marius Rønnekleiv i en pressemelding.

Les også: Politianmeldelse og avlysninger av sjekke-reality: - Glassklart skille mellom hva som er lov og ikke lov

Som med forrige sesong dropper Nent å vise serien på TV3. De nye episodene publiseres på Viaplay mandager, tirsdager og onsdager. Episodene legges ut på Viafree syv dager etter publisering på Viaplay.

Les også: Dropper Paradise Hotel på TV3