På det meste var 340.000 seere innom «Allsang på grensen» på TV 2 torsdag. Snittet for hele sendingen var på 296.000 seere. Ikke siden 2018 har en sesongpremiere for «Allsang på grensen» hatt flere seere, melder TV 2.

- Dette trengte virkelig TV-seerne akkurat nå. Live musikk fremført fra det beste av norske artister foran et fantastisk publikum. 15-årsjubileet til «Allsang på grensen» kunne neppe fått en bedre start. En stor takk til alle artistene, produksjonsselskapet Eventyrlie og interne krefter i TV 2, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i en pressemelding.

Statsminister Erna Solberg stod for åpningen av programmet, men overlot allsangen til artister som Bjørn Eidsvåg, Sissel Kyrkjebø, Åge Aleksandersen, Ulrikke Brandstorp, Marcus & Martinus og Emma

Andelen ble på 37,1 prosent av alle TV-seere mellom 10 og 79 år.

. I snitt så 296.000 seere premieren og tallene vokste gjennom hele sendingen. Det ga en solid markedsandel på 37,1 prosent.