700.000 seere har fulgt årets sesong av «The Voice» før kveldens finale. Nå har TV 2 bestilt en ny sesong.

- Dette har rett og slett vært en jubelsesong av «The Voice – Norges beste stemme». Vi har i år hatt noen magiske deltakere med et helt unikt talent. Dissestøttes opp av fantastiske mentorer som byr på seg selv og som ønsker sine artister det aller beste. Programmet bidrar til et stort engasjement på alle TV 2s plattformer, og jeg er derfor veldig glad for at vi har signert for en ny sesong, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2. 

700.000 har sett hele sesongen så langt (Total screenrating). Av disse er det over 150.000 seere som har fulgt «The Voice» på TV 2 Sumo.

- Seertallene er skyhøye og programmet leverer svært godt både på lineær-TV og på TV 2 Sumo. Før finalen ønsker jeg å si tusen takk til alle de unike deltakerne, til våre nydelige mentorer, til et fantastisk produksjonsteam hos ITV og alle interne krefter i TV 2, fortsetter Haldorsen.

Finalistene i årets «The Voice» er Natan Dagur på team Ina, Sofie Fjellvang på team Yosef, Erlend Gunstveit på team Matoma og Maria Petra Brandal på team Espen. Finalen sendes på TV 2 direkte klokken 20.00.