Søndag kunne Discovery Networks Norge endelig starte årets sesong i Eliteserien, og det var det mange som hadde sett frem til.

Bodø/Glimt-Tromsø kl. 18.00 hadde i snitt 77.000 seere, med 111.000 seere på det meste, mens VIF-Rosenborg kl. 20.00 hadde i snitt 177.000 seere, og en toppnotering på 221.000.

– Det var deilig å endelig kunne sparke i gang Eliteserien igjen, og det var det visst ikke bare vi i Discovery som syns. Seertallene er betydelig opp fra første serierunde i fjor, ikke minst digitalt på discovery+. På det meste var 221.000 innom VIF-Rosenborg, som ble vist på Eurosport Norge. Det er vi godt fornøyde med, sier Hanne McBride, kommunikasjonsdirektør i Discovery.

- Nå ble det bare en halv serierunde grunnet koronatrøbbel, men søndag er det jaggu 16. mai og fotballens festdag, da får vi forhåpentligvis alle lagene i aksjon. Det er bare å glede seg for alle med hjerte for norsk fotball, sier hun, og legger til at det er kamper igjen allerede på onsdag og torsdag.

Les også: Kompani Lauritzen-effekt for Gullruten - mer enn doblet seertallet