- Dette er et skikkelig hjerteprosjekt og vi er utrolig glade for at TV aksjonen velger å jobbe med oss på årets aksjon for Plan International Norge og arbeidet for å stoppe barneekteskap, sier kundeansvarlig, Kjersti Nesbakk, hos Mediacom i en pressemelding. 

Videre sier hun at å jobbe med TV-aksjonen er noe helt spesielt. De har et team som har jobbet med TV-aksjonen de siste tre årene, og som virkelig brenner for oppgaven og for å få til et godt samarbeid med mediene. 

- Nettopp samarbeidet med mediene er helt avgjørende for å få til en vellykket aksjon og vi har de siste tre årene opplevd at mediene har hatt veldig stort engasjement for å få budskapet som skal sikre bøssebærere til årets TV aksjon godt synlig i hele landet. Vi kommer til å erfare at de også i år vil være en viktig del av TV aksjonen og sørge for et rekordengasjement i denne viktige saken. Kampen mot barneekteskap har ikke blitt mindre viktig med en global pandemi. Når presset øker mot de aller fattigste, er det dessverre sånn at flere jenter risikerer å bli giftet bort allerede som barn, sier Nesbakk. 

Vibecke Østby, leder for TV-aksjonen, sier at de er glade for å samarbeide med et så kompetent mediebyrå som Mediacom. 

- Vi er glade for å samarbeide med et så kompetent mediebyrå som MediaCom. De er oppriktig og helhjertet engasjert både i TV-aksjonen som fenomen og i kampen mot barneekteskap, samtidig som de har spisskompetanse på å lage effektive mediestrategier. Vi gleder oss til et samarbeid der vi sammen skal skape synlighet og engasjement over hele landet, sier Østby.

Marianne Massaiu, Head of Audio Visual I Mediacom gleder seg til å ta fatt.

- Det å få bidra aktivt i verdens største dugnad er utrolig meningsfylt. Jeg håper vi får se 100.000 bøssebærere rundt i alle landets gater i en fin søndag i oktober på årets viktigste søndagstur.