På landsmøtet i Norsk Redaktørforening mandag ettermiddag, gikk ansvarlig redaktør i Sunnmørsposten, Hanna Relling Berg, av som styreleder i foreningen. I sin avslutningstale kunne Relling Berg fortelle følgende:

- Det har vært svært meningsfullt å være med i styret for Norsk Redaktørforening. Som styreleder har jeg hatt privilegiet å få se på nært hold det viktige arbeidet som blir utført i sekretariatet. Det blir jobbet så godt på mange ulike felt, ikke minst ved alltid ved å være tilgjengelig for medlemmene via Hotline. Det blir også utført et viktig arbeid med å passe på at alle utkast til nye lover ikke svekker den rolla som redaktørstyrte medier har i samfunnet, for eksempel i forhold til kildevern og tilgang til informasjon, sa Relling Berg i sin takketale.

Ny styreleder i Norsk Redaktørforening blir dermed Dagsavisens ansvarlige redaktør, Eirik Hoff Lysholm, mens den nye nestlederen kommer fra VG hvor hun er nyhetsredaktør og heter, Tora Bakke Håndlykken.

I tillegg gikk sjefredaktør i Avisa Nordland, Jan-Eirik Hanssen, ut av styret, etter eget ønske.

Schultz fikk MBL-pris
Tidligere på ettermiddagen ble det også klart at Amedias tidligere salgsdirektør Victoria Schultz ble tildelt utmerkelsen «Avisgutten» for sin innsats for MBL de siste årene.

- Victoria har stått for solid og engasjert innsats for MBL siden hun kom inn i MBLs hovedstyre for seks år siden. Da MBL etablerte Markedsforum i 2017 var det naturlig å spørre Victoria om å lede forumet som er blitt en viktig arena for MBLs strategiske markedsarbeid. Hun har også bidratt i MBLs internasjonale arbeid som mentor for medieledere i Myanmar, Kambodsja og Vietnam gjennom WAN-ifras  MediaProfessional Programme (MPP), heter det i jurybegrunnelsene. 

Schultz har i dag forlat mediebransjen til fordel for ny jobb hos Norgesgruppens nye data- og reklamesatsing, Sylinder Media.

I tillegg ble også Pål Nedregotten (Amedia) gjenvalgt til styreleder på MBLs årsmøte og Siv Juvik Tveitnes (Schibsted) som nestleder. Lise Dahl Kaartinen (Amedia) ble valgt inn som nytt styremedlem.