Den nye sesongen av «71° nord – Norges tøffeste kjendis» skal sendes til høsten på discovery+ og TVNorge, men i følge en pressemelding starter innspillingen allerede i disse dager. Nå er det også klart hvilke ti kjendiser som skal kjempe om tittelen: Programleder Thomas Numme, artist Tshawe Baqwa, programleder Petter Schjerven, freestyle-kjører Birk Ruud, komiker Rasmus Wold, bokser Cecilia Brækhus, artist Silya Nymoen, youtuber Agnete «Agnetesh» Husebye, danser Mona Berntsen og TV-personlighet og influencer Aurora Gude.

Cecilia Brækhus har forberedt seg til turen i karantene på grunn av et opphold i USA. 

- Jeg har vært nødt til å holde meg innendørs den siste tiden, så oppladningen til innspilling har stort sett bestått i å løpe i trapper, sier Brækhus i meldingen. 

Hun sier at hun er spent på opplevelsen som ligger foran henne. 

- Jeg gleder meg veldig til å være ute i norsk natur. Det blir uvant å ikke vite hva neste dag bringer, siden jeg som idrettsutøver er vant til veldig strenge rutiner. Det å tenke som et team fremfor individuelt, blir også nytt for meg, sier Brækhus. 

Følger opp vårens suksess
- Vi har lagt bak oss nok en eventyrlig sesong med kjendisdeltakere som gav oss flere uforglemmelige TV-øyeblikk. Vi har stor tro på at denne gjengen skal lage minst like god TV og vi er veldig fornøyde med at et så fint knippe kjendiser skal være med på tur. I kjent 71° nord-stil vil de skubbes ut av komfortsonen og få bryne seg på ekstremøvelser i vårt langstrakte land, sier programdirektør i TVNorge og Discovery Networks, Magnus Vatn.

Vårens sesong «71° nord – Norges tøffeste kjendis» ble en av de mest sette sesongene av TV-serien noensinne, med et snitt på nærmere 700 000 per episode. 

- 71° nord leverer utrolig godt. Programmet fortsetter å være like populært blant de lineære seerne våre, og særlig de to siste sesongene har vi sett at stadig flere seere også strømmer til på discovery+. Det er vi veldig stolte av, sier Vatn.