I vinter startet Hennig-Olsen opp et samarbeid med JCP PRAD. Reklamebyråets første oppdrag ble å skape en kampanje med «wow-faktor» som skulle drive trafikk til butikk. Den nye kampanjen tar tak i en av pandemi-årets største mattrender, nemlig «snack hacking».

- Altfor ofte ser man retailkampanjer som enten er veldig fokusert i butikk eller har fullt mediekjør i massekommunikasjonskanaler og mangler sisteleddet, sier markedssjef i Hennig-Olsen, Marianne Høy Erikstad i en melding. 

- Vi søkte en partner som evner å tenke helhet og nettopp klarer å skape synergier før, i og etter butikk. Det opplever jeg at vi i til de grader har fått til sammen med JCP PRAD, fortsetter hun. 

- Alltid gøy med iskrem
Reklamekampanjen oppfordrer forbrukeren til å bruke både fantasien og nye ingredienser til å lage en bedre utgave av noe godt - til å «snack hacke seg frem til en snakkis». 

Se en av videosnuttene nederst i saken.

- Kampanjen skal gå over hele sommeren, og dette skal hele Norge få med seg. I tillegg til et godt samarbeid med uttak i kjedene blir den å se i de fleste digitale kanaler, web-tv, utendørs, sosiale medier og i samarbeid med en rekke store influencere, sier Erikstad. 

Gjengen bak kampanjen i JCP PRAD forteller at de allerede har opparbeidet seg et lite forsprang på snack hacking av iskrem. 

- Det har gått med mange iskrem på hjemmekontoret, sier prosjektleder Nina Callenås, som har lagt sin elsk på Nude Mango med lime, koriander og opphakket chili. 

- Det er alltid gøy å jobbe med iskrem, og vi er imponert over en kunde som tør å oppfordre forbruker til å lage kremen av iskrem enda bedre. Å by på sin egen merkevare på denne måten vet vi krever mot, sier kreatør-duoen Øivind Kristiansen og Helge Svendsen. 

Duoens nye favoritt er ostepop-shake med Sørlandsis. 

- Har alle ingrediensene som skal til
Byråleder Lars Eia Kirkholm sier at han har stor tro på at dette blir en suksess. 

- Retail ligger mitt hjerte nært, og de gangene man virkelig lykkes så tør kunden å la seg utfordre, skape løsninger «fra hylla og ut» og gi skikkelig gass med en godt gjennomtenkt kanalmiks. Snakkis-kampanjen har alle de ingrediensene som skal til for å få det perfekte resultatet. Vi er superstolte, sier Kirkholm.

Les også: Hennig-Olsen får internasjonalt designbyrå: - Skal forsterke posisjonen som Norges ledende iskrem