Det var finale i «The Voice» fredag kveld. TV 2 viste som vanlig programmet på deres hovedkanal der 499.000 fulgte direktesendingen. Det er 30.000 færre sammenlignet med semifinalen uken før.

Programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 er likevel godt fornøyd med seertallene.

- Vi er superfornøyde med både gjennomføringen og at så mange så på da det var sommer i så store deler av Norge. Vi er imponerte, stolte og glade, og det mener vi så alvorlig at vi har bestilt ny sesong, sier Haldorsen til Kampanje.

Før helgen ble det også klart at TV 2 ønsker mer «The Voice». Programredaktøren kan foreløpig ikke røpe om alle mentorene blir med videre.

- Det skal vi begynne å se på nå. Så det må vi komme tilbake til, sier Haldorsen.

Les mer: TV 2 bestiller ny sesong av The Voice

Finalen har en Total Screen Rating på 586.000. Finalistene i årets «The Voice» var Natan Dagur på team Ina, Sofie Fjellvang på team Yosef, Erlend Gunstveit på team Matoma og Maria Petra Brandal på team Espen. Det var de to sistnevnte som endte opp i superfinalen hvor Erlend Gunstveit til slutt ble utnevnt som vinner.

Forrige «The Voice»-finale, i 2019, ble på det meste sett av 567.000 seere, mens hele sendingen hadde et snitt på 462.000.