Dagbladet TV skriver i en pressemelding at de fortsetter å fylle på og forsterke nyhetslaget. Nå har de ansatt Mina Ridder-Nielsen Janssen som ny vaktsjef.

- Jeg gleder meg stort til å bli en del av Dagbladet TV. Jeg ønsker å videreutvikle nyhetsdekningen, og sørge for at Dagbladet TV alltid er først ute med siste nytt, sier Ridder-Nielsen Janssen.

Ridder-Nielsen Janssen har jobbet i Dagbladet i tre år, etter å ha begynt som praksisstudent i 2018. Hun har vært tilknyttet nyhetsavdelingen i Dagbladet i ulike roller, og har de siste åtte månedene jobbet som nattevakt og vikariert som digital vaktsjef på Dagbladet.no.

- Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe med TV, og gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven med de flinke folkene i Dagbladet TV, sier hun.

- Vil bidra sterkt til å styrke Dagbladet TV
Redaksjonssjef Bjørn Carlsen i Dagbladet TV sier at nyrekrutteringen vil styrke Dagbladet TV betraktelig.

- Jeg er overbevist om at Mina vil bidra sterkt til å ta Dagbladet TV til nye høyder. Hun kan nyheter, og har et stort hjerte for Dagbladet og Dagbladet TV, sier han.

Dagbladet TV skriver at de har tydelige ambisjoner om videre vekst. 

- Det er en kompleks, men morsom jobb, å lede det daglige arbeidet i Dagbladet TV. Man skal reportasjelede reportere, være vaktsjef for et utall livesendinger, se gjennom alle videoer før publisering, samt holde god kommunikasjon med de øvrige avdelingene i Dagbladet. Jeg er overbevist om at Mina er den beste kandidaten til å fylle denne rollen, sier Carlsen.