Bertil Valderhaug (50) blir ny leder for Aftenposten-sporten og får ansvaret med å lede, drive og videreutvikle Aftenpostens sportssatsing. Dermed er det også duket for et comeback for Valderhaug, etter at han  har vært på utlån fra Aftenposten-sporten i flere år for å lede Schibsted-samarbeidet 100 % Sport og forbrukersatsingen Riks. 

- Vi er veldig fornøyde med at han nå returnerer til sporten. I tillegg til solide kunnskaper på feltet, har han med seg en helt egen evne til å forstå hvilke temaer som er viktige for leserne våre, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten. 

Valderhaug har høye ambisjoner for sporten.

- Dette blir gøy og utfordrende. Jeg kommer tilbake til en redaksjon som har utviklet og fornyet seg mye siden sist jeg var det. Ambisjonen blir å lage enda mer undersøkende og forklarende journalistikk som fenger nåværende og fremtidige brukere. Jeg gleder meg stort til å gjøre comeback, sier Valderhaug. 

Han begynner i sin nye rolle i midten av august. 

Comeback i sporten:

Bertil Valderhaug blir ny sjef for sporten i Aftenposten.