Analyseselskapet Mediavision har overvåket populariteten til Clubhouse over hele Norden i årets første kvartal.

Til tross for en massiv innledende mediedekning, både i tradisjonelle og sosiale kanaler, sier mindre enn 50.000 nordiske 15-74-åringer at de hører på lydinnhold via Clubhouse på en gjennomsnittlig dag.

Som Kampanje tidligere har omtalt nådde Clubhouse-omtalen et foreløpig toppunkt i uke seks.

Les også: Clubhouse-omtalen stuper: - Hypen ser ut til å ha avtatt like raskt som den oppstod

Mediavision sier at mindre enn én prosent av aldersgruppen bruker Clubhouse daglig. Hvis en kun fokuserer på podkastlytterne, oppgir kun to prosent av dem å høre på lyd via Clubhouse-appen. Spotify er til sammenligning valgt av 33 prosent. 

Globalt har Clubhouse omtrent 16 millioner nedlastinger siden lanseringen for 12 måneder siden, men nedlastingen falt med 72 prosent i mars sammenlignet med februar, da appen ble lastet ned 9,6 millioner ganger.

Les også: - Clubhouse må skape en bedre brukeropplevelse