Strømmetjenesten Strim vil nå også inkludere TV 2 Sumo, TV 2s strømmetjeneste. Det melder Strim i en pressemelding torsdag morgen. Strim blir med den nye avtalen de første til å inkludere TV 2 Sumo som en del av en annen strømmetjeneste.

- Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste, og vi ønsker å samle det beste og viktigste film-, serie- og sportsinnholdet i en enkel tjeneste. Vi er veldig fornøyde med nå å kunne legge strømmetjenesten TV 2 Sumo og TV 2s sportsinnhold til i et allerede godt innholdstilbud. Det er en historisk og veldig viktig avtale for oss sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV, som står bak strømmetjenesten Strim.

TV 2 Sumo Film og Serier vil bli inkludert i hovedpakken, og kundene kan enkelt kjøpe seg opp til resten av TV 2s programmer og innhold.

- Strømmetjenestene blir bare viktigere og viktigere i folks hverdag. TV 2 må være der folk er til enhver tid, og fylle den tiden med programmer, filmer og serier som betyr noe for dem. Avtaler som denne med Strim er derfor viktige for å sikre bred tilgang samtidig som vi bevarer redaksjonell kontroll, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

Strim-kundene må imidlertid smøre seg med noen ukers tålmodighet før de får tilgang til TV 2 Sumo. Det gjenstår noe teknisk arbeid før lansering skriver Strim. Avtalen med TV 2 gir også Strim tilgang til TV 2 Sport 1 og 2.

Les også: Strim sier farvel til hallodamen i ny kampanje