«Etter lørdag» er navnet på en ny dramaserie på TV 2 Sumo som er rettet mot en ung målgruppe. Den handler om 22 år gamle Klara som blir utsatt for et overgrep hjemme i leiligheten sin etter en date.

Når serien har premiere i juni, ønsker TV 2 å belyse et samfunnsproblem som er tabubelagt og ofte forbundet med skam, forteller TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen.

- «Etter lørdag» er en nær, ærlig, varm og engasjerende dramaserie som viser konsekvensene av et overgrep, en problemstilling som dessverre er svært relevant for mange av dagens unge, sier Haldorsen i en pressemelding. 

21 år gamle Darin Hagi spiller hovedrollen. Hun har gått ett år på bachelorstudiet Det Multinorske ved Det Norske Teatret og dette er hennes første hovedrolle i en tv-produksjon. 

- Vi hadde mange inne for rollen som Klara, men energien og utstrålingen til Darin skilte seg ut for oss. Hun har samtidig en trygghet vi synes gir en helt unik tilstedeværelse og dybde til rollen og serien. Hun var en drøm å jobbe med, sier Liv Mari Ulla Mortensen, serieskaper og regissør.

Hanna Heider Hov (26) spiller Lotte, mens danseren Kayd Wacays (23) debuterer som skuespiller i rollen som Mohammed (Mo). I rollen som Klaras date, Espen, finner vi Alfred Ekker Strande, kjent fra serier som «Blank», «Hjerteslag», og «Livstid».

Serien er produsert av Maipo Film, og produsenter er Lotte Sandbu og Synnøve Hørsdal. Manusforfattere er Liv Mari Ulla Mortensen og Sofia Lersol Lund.