Både nye satsinger, kjendiser i militærgrønt, musikkdueller og gameshow gikk på TV forrige uke. NRKs lørdagssatsing «Alle mot 1» var kanalens mest populære program i helgen. Episoden har en Total Screen Rating på 852.000, inkludert strømming i NRK TV. 804.000 fulgte programmet lineært på NRK1 lørdag kveld. De ga sesongfinalen en markedandel på 58 prosent. Premiereepisoden samlet til sammenligning 696.000 seere i februar.

Fredagens utgave av «Nytt på nytt», som oppsummerte årets nyheter så langt, ble fulgt av 626.000 seere.

- Oppløftende
Discoverys nye satsing, «Naked Attraction Norge», hadde premiere forrige uke. I «Naked Attraction Norge» er deltagerne nakne og én person skal velge seg en date blant fem kandidater. Programmet hadde premiere på Discoverys strømmetjeneste torsdag.

131.000 har sett premiereepisoden på Discovery+ i løpet av helgen, mens 112.000 har sett andre episode.

- Dette er svært oppløftende tall for et helt nytt program. Blant annet var premieredagen den nest beste på Discovery+ og Dplay noensinne, kun slått av «Ex on the Beach». Vi forventer i tillegg at disse tallene vil legge på seg i løpet av ukene som kommer, sier Martin Hinsch, kommunikasjonsrådgiver i Discovery, til Kampanje.

Programmet ledes av tidligere NRK-profil, Tuva Fellman. Hinsch skryter av jobben programlederen og sexologen har gjort så langt. 

- All honnør til Tuva Fellman som gjør en helt suveren programlederjobb og til deltakerne som virkelig gir mening til det å by på seg selv, sier Hinsch.

Les også: NRK-profil skal lede naken-dating på Discovery

«Kompani Lauritzen» og «The Voice»
TV 2 viste som vanlig «The Voice» fredag kveld. Episoden som inneholdt de siste «knock out»-rundene før programmet går direkte neste helg, ble totalt sett av 623.000 seere. Tallet inkluderer repriser og Sumo-seeing.

Første del av «Kompani Lauritzen» ble fulgt av 558.000 seere lørdag. Andre del ble sett av 576.000 seere. Til sammen har episoden, hvor kjendisene skulle ut på et actionfylt oppdrag på vannet, 1.036.000 seere, inkludert repriser og Sumo-seing.