Maria Støre (24) og Siri Berge Christensen (24) er ansatt i faste stillinger på Rampelys-avdelingen i VG.

- Siden nyttår har Maria og Siri breaket noen av de største kjendissakene i landet, samtidig som de har laget knallgod og kritisk journalistikk på Norges influencer-elite. Jeg er derfor utrolig glad for at de to største kjendisjournalist-talentene i landet vil fortsette å levere dagsordensettende-saker for Rampelys i årene som kommer, sier nyhetssjef i Rampelys, Marcus Husby.

Maria Støre (24) har studert journalistikk på OsloMet og har vært tilknyttet VG/Rampelys i vikariater siden 2019. Hun har bakgrunn som kulturredaktør i Universitas, journalist i Se og Hør og har hatt praksis i TV 2 Innenriks og Nyhetskanalen.

- Det er utrolig stas å få drømmejobben. Om det ikke var for Universitas, hadde jeg nok ikke fått muligheten til å jobbe med kulturjournalistikk på denne måten. Der fikk jeg viktig grunnerfaring. God og kritisk kjendisjournalistikk har aldri vært viktigere enn akkurat nå. Jeg er utrolig takknemlig for å ha så dyktige, motiverende og erfarne journalister i avdelingen og på resten av huset. Sammen med Siri ser jeg frem til å vise oss som gode tilskudd i VG Rampelys, sier Maria Støre.

Siri Berge Christensen (24) har en bachelorgrad i journalistikk fra OsloMet og tar for tiden en bachelorgrad i Frontend og mobilutvikling på Høyskolen Kristiania. Hun har vært tilknyttet ulike vikariater i VG siden 2019, inkludert praksis på krimavdelingen og sommervikariat på Rampelys-avdelingen.

- Dette er utrolig gøy! Jeg er stolt og ydmyk, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på kjendis- og kulturjournalistikken for VG, i samarbeid med dyktige kollegaer, sier Siri Berge Christensen.