Maxbo har denne våren gått på lufta med en ny profilkampanje som hyller alle bygg-, oppussings- og hageprosjektene der ute, samt menneskene som står bak dem. Maxbo håndterer både proff- og privatmarkedet, og er en rendyrket faghandel.

- Så da Maxbo ville spisse kommunikasjonskonseptet sitt mot fag og kompetanse, foreslo vi «Snakk med noen som vet hva de snakker om», sier Ester Hjellum og Jørgen Bøhle Bakke, kreativt team i Morgenstern.  

Markedsdirektør i Løvenskiold Handel, Eirik Grønlie, har stor tro på den nye tilnærmingen.

- I tillegg til å spisse kommunikasjonen vår i retning av den faghandelen vi faktisk er, ønsket vi oss et uttrykk som gjorde at taktiske og profilerende aktiviteter kunne dra nytte av hverandre. Konseptet vi nå har utviklet er konsistent på tvers av uttak, samtidig som det rommer mye, fra proff til forbruker, fra store prosjekter til de små, sier Grønlie.

Kampanjen, som er produsert av Tangrystan, med Trond Fausa på regi, vises med en rekke forskjellige uttak på TV, i digitale kanaler og i sosiale medier.

Se kampanjefilmen her: