«Jakten på kjærligheten» er nå i gang med sin 18. sesong, og i likhet med tidligere år har flere hundre bønder søkt om hjelp til å finne kjærligheten på TV 2. 

- Etter ett år med sosial avstand er det ekstra kjærkomment å presentere seks nye flotte kjærlighetssøkende bønder for alle single der ute, sier Gunhild Dahlberg, programleder for «Jakten på kjærligheten».

Hun mener årets «Jakten på kjærligheten» kommer på en tid der det er spesielt kjærkomment.

- Våren er endelig her og vi har hatt over ett år med pandemi og sosial avstand. Er det en ting korona virkelig har satt en stopper for er det sosial nærhet. Derfor har det aldri vært mer kjærkomment å presentere seks nye kjærlighetssøkende bønder for alle single damer og menn der ute. Årets bønder ønsker av hele sitt hjerte å finne en å dele livet med, sier programlederen.

Fjorårets «Jakten på kjærligheten»-sesong var ifølge TV 2 en suksess, med to forelskede par som fortsatt er sammen som kjærester. Nå håper programlederen på full pott og at de fire bøndene som får flest brev, og dermed skal følges på TV 2 i høst, skal ende i fire forelska par. 

Her kan du lese mer om årets bønder hvis det skulle være interessant.