I dag kom nyheten om at sjefredaktør og administrerende direktør i Dagens Næringsliv vil gå etter 22 år i jobben som leder av den rosa næringslivsavisen. Djuve vil likvel fortsette i eierselskapet NHST, men da som sjef for selskapets mediepublikasjoner. 

I tillegg er det nå også klart at Julie Lundgren (33) blir konserndirektør for produkt og strategiutvikling i den nye konsernledelsen i NHST Media Group. Lundgren har allerede utmerket seg som medieleder da hun i fjor ble kåret til «Årets talent» i en prisutdeling i regi av Medienettverket. 

– Teamet mitt i DN har allerede jobbet endel med våre søsterpublikasjoner i konsernet, og vi ser helt klart fordeler med å slå oss sammen for å oppnå vekst fremover. Det er jo en utrolig spennende mulighet å få jobbe med ikke bare DN, men også de andre publikasjonene i konsernet, sier Lundgren i en melding. 

Les også: Schibsted-topp kåret til årets kvinnelige medieleder – DN-direktør på talenttoppen

Den nye rollen til Lundgren innebærer blant annet ansvar for strategi- og produktutvikling, UX/UI-design og merkevarebygging.

- Julie har i løpet av få år i selskapet gjort en imponerende jobb med å bygge produktutviklingsteamet i DN, og spilt en viktig rolle i arbeidet med å drive frem endring og omstilling de siste årene. Hun har blant annet ledet viktige strategi- og organisasjonsprosjekter, og jeg ser frem til å jobbe med henne som en del av konsernledelsen i NHST, sier konsernsjef Trond Sundes.

Publikasjonene som i dag inngår i NHST Media Group er Dagens Næringsliv, Fiskeribladet, Intarfish.com, Intrafish.no, Tradewinds, Upstream, Recharge og Europower.