TV 2 henter skuespiller og Gullruten-vinner Jonis Josef. Han skal lage et nytt humordrama for kanalen.

- For oss i TV 2 handler gode dramaserier om å fortelle moderne, engasjerende historier på en underholdende måte. Vi vil sette dagsordenen med serier som blir snakkiser, og vi satser på å treffe nye målgrupper særlig med kortere humordramaformater. Derfor er vi fryktelig glade for at vi nå har sikret oss Jonis Josef, som de siste åra har vist at han står for smart, utfordrende og innovativ humor blant annet med «Kongen av Gulset», sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 i en pressemelding.

Når det kommer til detaljene om det nye programmet, holder programredaktøren kortene tett til brystet.

- Vi kan si såpass som at dette kommer til å overraske og underholde seerne, samtidig som vi skal pirke i fordommer og hverdagsliv. Først og fremst gleder vi oss til en veldig morsom serie som vi er sikre på kommer til å trekke særlig unge seere til TV 2, og vi er veldig fornøyde med at Jonis velger å gjøre dette prosjektet hos oss, forteller Haldorsen.

Jonis Josef er sitert på følgende måte i pressemeldingen.

- Endelig har ideene mine fått et hjem, og jeg gleder meg veldig til å jobbe med nye og spennende prosjekter sammen med TV 2, sier Jonis Josef.