Nå er det klart at Jan Thomas skal være programleder når «Linni søker drømmeprinsen». Programmet der TV-profil Linni Meister skal jakte på kjærligheten på åpent kamera, slik Jan Thomas gjorde i eget program i 2020, ble annonsert av Discovery forrige måned.

Les også: Linni Meister skal finne «drømmeprinsen» på TVNorge

– Linni kan vente seg en berg- og dalbane av følelser, men det hun kanskje ikke er forberedt på, er hvor ekte dette er og hvor det vil ta henne følelsesmessig. Jeg trodde jeg var forberedt da jeg dro til Sør-Afrika, men ble helt overveldet av alle de fantastiske menneskene som var med og hvor mye kjærlighet det var, sier Jan Thomas i en pressemelding.

– At det er Jan som skal ta følge med meg gjennom denne prosessen er jeg veldig glad for. Han fant jo selv den store kjærligheten på denne måten og det gir meg et lite håp om at kanskje jeg er like heldig, sier Linni Meister.

Overtar for Skarbø
I fjor var det Synnøve Skarbø som ledet programkonseptet.

- Synnøve gjorde en strålende jobb som programleder da Jan Thomas søkte etter sin drømmeprins. Relasjonen de hadde fra før var en viktig faktor. Nå som vi lager en ny runde er det naturlig å følge samme suksessoppskrift og finne en programleder som kjenner Linni, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge.

- Jan er varm, raus og nysgjerrig og vi er sikre på at han vil gjøre en god jobb som «Kirsten Giftekniv». At han selv har vært igjennom det samme og at han kjenner Linni fra før, gjør ham til en perfekt mann for oppgaven som programleder for «Linni søker drømmeprinsen», fortsetter Vatn.

Programmet skal spilles inn i august og vises på Discovery+ og TVNorge.