NRK-profilen Håkon Moslet har blant annet har vært musikksjef i P3 og har vært ansvarlig for flere TV-suksesser som «Skam» og «Line fikser kroppen». Han har også jobbet med endringsprosjekter i NRK Nyheter og Sport. 

Nå forlater altså Moslet journalistikken for Rodeo Arkitekter, som i en pressemelding beskriver seg som et et tverrfaglig arkitektkontor med arkitekter, urbanister, landskapsarkitekter og samfunnsvitere. De har jobbet med flere av landets største byutviklingsprosjekter. 

- Vi har gleden av å ønske Håkon Moslet velkommen som leder for innovasjon og utvikling i Rodeo. Rodeo har alltid vært kjent for å tenke utafor boksen, noe som også kjennetegner Håkon. Med sin bakgrunn og kompetanse som journalist, prosjektutvikler og senere studier innen innovasjon og ledelse har Håkon utvist et blikk for samfunnsutviklingen som vi ser fram til å bruke i våre prosjekter, sier daglig leder Timon Linderud i meldingen. 

Moslet blir en del av Rodeos samfunnsvitenskaplige team, og skal styrke Rodeo på blant annet innsiktsarbeid, læring og kompetanse, formidling og nytenkning. 

- Jeg kan ikke tenke meg noe mer spennende felt å gå inn i 2021 enn byutvikling. Dette er hjertet av samfunnsutviklingen, og berører mange av de mest spennende og brennbare utfordringene i vår tid, som mobilitet, sirkularitet og teknologisk utvikling. Rodeo er en uredd og smart aktør i dette feltet. Det er en glede å få gå inn i ringen med dem, sier Moslet. 

Blant prosjektene Rodeo nå har på blokka er utviklingen av Grønlikaia i Bjørvika, planleggingen av Fornebu brygge og akvarium, Norges høyeste bygg ved Oslo S, campusutvikling på UiO og revitalisering av Bryggen i Bergen. 

- Som arkitekter jobber vi med oppgaver som vil påvirke folks omgivelser og måten vi lever, bor og jobber i mange tiår fremover. Derfor har vi alltid hatt fokus på å integrere folk med et annet faglig blikk i kontoret og her sitter Håkon på en unik kompetanse og forståelse av samfunnet, sier Founding partner og arkitekt Henning Sunde. 

- Og så er vel arkitektur og byutviklingen den nye rocken, så dette blir en helt naturlig overgang for Håkon, avslutter Sunde.