Jannicke Engan blir ny leder for visuell journalistikk i Dagens Næringsliv. Hun får ansvar for å utvikle DNs strategi for visuell journalistikk og personalansvaret for alle som jobber med foto, design, video og lyd. Engan kommer fra jobben som utviklingsredaktør i distriktsdivisjonen i NRK. Hun har tidligere blant annet vært regionredaktør for NRK Øst, daglig leder og produsent for produksjonsselskapet Monster og journalist og vaktsjef i TV2.

- Jeg har hatt fem veldig fine år i NRK, hvor jeg har lært masse og fått gleden av å jobbe med veldig dyktige folk. Det føles rart å forlate NRK, men da denne jobben i DN dukket opp, ble fristelsen for stor, sier Engan.

Hun mener det skjer utrolig mye spennende i Dagens Næringsliv. 

- Jeg gleder meg skikkelig til å være med på å videreutvikle DNs strategi for visuell journalistikk og forhåpentligvis bidra til at DN treffer et enda større publikum digitalt, sier hun.  

- Et fyrverkeri
Ingeborg Volan, redaktør for publisering og visuell journalistikk i DN, er svært fornøyd med ansettelsen.

- Jannicke Engan er et fyrverkeri av en leder. Hun er lidenskapelig opptatt av historiefortelling og har jobbet med alle sjangere – nyheter, debatt, dokumentar og underholdning. Hun har lang erfaring med å bygge lag og utvikle kultur, og tilfører samtidig DN kompetanse vi trenger på video- og lydproduksjon. Jeg gleder meg enormt til å få henne på laget, sier Volan.

Engan tiltrer den nye jobben i august.