Arne Reginiussen er ansatt som direktør for nye medier i Amedia, som inkluderer nysatsingene Avisa Oslo og Nidaros, Bodø Nu, Rana No og Vefsn No. Han får i tillegg ansvar for videre utvikling av nye medieposisjoner i konsernet.

- Jeg er utrolig glad for å ha fått denne muligheten. Startupen vi gjorde i Nidaros i fjor var utrolig lærerik og spennende. Det å få jobbe med nye satsingsområder i Amedia sentralt gleder jeg meg veldig til, sier Reginiussen i en pressemelding.

Han kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder i Amedias mediehus i Finnmark.

- Det å ha fått være med på oppbyggingen av iFinnmark siden 2015 har til tider knapt kjentes ut som en jobb. Det har vært utrolig artig og jeg kommer til å savne folkene veldig mye, men denne jobben er så spennende at det var umulig å ikke gå for den.

Stillingen rapporterer til visekonsernsjef og CFO Gisle Torheim. Han har også ansvaret for strategi- og forretningsutvikling i Amedia.

- De nye mediehusene har allerede fått en god start, samtidig som vi har høye ambisjoner for fortsatt vekst. Siden disse titlene er på et annet sted i utviklingen enn våre etablerte mediehus, har de også en del andre behov. For å sikre best mulig oppfølging og læring på tvers, samler vi dem nå i en felles enhet. Arne har en unik bakgrunn fra iFinnmark og Nidaros, og vi er glad for å kunne bruke hans erfaring, entusiasme og energi på tvers av alle disse mediehusene, sier Torheim. 

Stillingen er i første omgang en ettårig prosjektstilling. Redaktør Stian Eliassen blir konstituert som ansvarlig redaktør i avisene i Finnmark, mens salgssjef Anders Nesse blir konstituert som daglig leder.