Programleder Mads Hansen sier planleggingen av en ny sesong med «Ikke lov å le på hytta» er i full gang. Nye deltagere er allerede blitt kontaktet og den populære VGTV-profilen lover en og annen overraskelse.

- Vi ligger an til å få med en skikkelig joker, som jeg tror ingen hadde trodd de ville se i en slik setting, sier han til egen nettavis.

Programmet har vært en suksess for Schibsted-avisen, der mediekonsernet også har begynt å eksperimentere med ulike abonnementsløsninger for å se programmet. Seriens første episode ble publisert åpent for alle, men VGs brukere kunne i dagene etterpå se alt med VG+. Det var første gang VG eksperimenterte med denne publiseringsmetoden.

Første episode av første sesong har så langt på seg ytterligere 250.000 visninger etter at Kampanje sist tok temperaturen på programmet, slik at de totale visningstallene er på 750.000. 

Les også: VGTV vil ta seg betalt for kjendisspekket humor-reality

Nå avslører Hansen altså at det blir en sesong til.

-Responsen har vært overveldende. Jeg føler det har gått inflasjon i det begrepet, men den har faktisk vært over all forventning. Den har truffet veldig bredt, så det med latter er nok en universell greie, sier Mads Hansen om første sesong av «Ikke lov å le på hytta».