Staben til nyoppstartede Avisa Oslo fortsetter å vokse, og ansvarlig redaktør Magne Storedal er godt fornøyd med sine nyeste signeringer.

- Vi er i ferd med å bygge opp en sterk, inspirert og kompetanserik stab. De ferskeste tilvekstene har ferdigheter som kompletterer den øvrige redaksjonen, sier han.

En av de nye ansatte er Maren Wilberg Rostad, tidligere kjendisreporter i «God kveld Norge» på TV 2 og kjendisbladet Her og Nå. Rostad er ansatt som kultur- og underholdningsjournalist og har allerede begynt arbeidet i Avisa Oslo. De siste årene har hun vært i VG, der hun de siste årene har jobbet med Familieklubben og Rampelys.

- Etter å ha jobbet i store mediehus som TV 2 og VG syns jeg det er utrolig spennende å bli en del av nyoppstartede Avisa Oslo. Jeg er imponert over hva avisa har fått til på kort tid, og opplever at redaksjonen preges av guts og stå-på- vilje. Det er heller ingen ulempe at jeg kjenner mange av de andre journalistene fra før, da vi har jobbet sammen både i VG og TV 2. Det er et dyktig team som jeg gleder meg til å jobbe med, sier hun.

De øvrige nye ansatte er Martine Røiseland, Tiril Vik Nordeide og Karina Torberntsson er ansatt som journalister i Avisa Oslo. Nordeide og Torberntsson blir tilknyttet AOs breakingavdeling, mens Røiseland er ansatt som bolig- og næringslivsjournalist og kommer til Avisa Oslo fra stillingen som kommunikasjonssjef for fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen.

– Jeg gleder meg til å begynne i AO! Oslo fortjener en skikkelig lokalavis. Jeg ser frem til dekke alle de små og store bedriftene som gjør Oslo til en bra by å leve, jobbe og bo i.

Hun har også jobbet i Finansavisen før hun i 2013 begynte i kommunikasjonsavdelingen i Næringsdepartementet.