Det er snart tre år siden TV-seerne tok farvel med «Senkveld med Thomas og Harald», men nå er duoen klar for å samarbeide igjen. Denne gangen i podkasten «Thomas og Harald skriver dagbok» der de skal dele sine dagbøker med hverandre og lytterne.

Første episode slippes tirsdag 9.mars og kommer ukentlig fremover.

- Jeg gleder meg skikkelig til å møte Harald på fast basis fremover, sier Thomas Numme i en pressemelding.

- Nå har vi gjort, og gjør, ting på hver vår kant, så nå var på tide å jobbe sammen igjen! Jeg har savnet hans alltid gode humør - og ikke minst savnet å overhøre selveste smalltalk-kongen briljere om alt fra sennep til kjøleskapsaggregat, fortsetter han.

Podkasten produseres av Plan-B, som har både Numme og Rønneberg på eiersiden. Selskapet stod bak «Senkveld» da duoen var programledere der og  produserer også «Helt Harald» for TV 2.

- Når jeg har vært på opptak til «Helt Harald» har jeg flere ganger tatt meg i å savne Nummis. Han sto jo der ved siden av meg foran kamera i 16 år! Det er klart Thomas og jeg også skal lage TV sammen igjen - men nå hadde vi lyst til å teste noe nytt, og hiver oss ut i podkastuniverset og ser hva som skjer, sier Harald Rønneberg.

Plan-B har tidligere gjort suksess med podkaster som «Åpen Journal» med Katarina Flatland og Harald Dobloug, «Tvillingterapi» med Vita og Wanda Mashadi, «Truls & Hellstrøm - Tar munnen full», og «Jan Thomas og Einar blir venner».

- Denne podkasten har vi hatt lyst til å starte lenge. Duoen Thomas og Harald er en viktig del av Plan-B-universet, og vi vet at folket der ute har savnet å høre fra dem, sier Christina Eriksen Fagernes, daglig leder for TV og podkast i Plan-B.

Les også: Over 400.000 har sett Harald Rønnebergs TV-comeback