- Det er fantastisk å se at et norsk egenutviklet format leverer skyhøye seertall. I dag fortjener spesielt Kristian, Dag Otto, produksjonsselskapet Seefood og prosjektlederne i TV 2 all mulig honnør for å ha levert nok en sesong av høy kvalitet i alle ledd, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 i en melding. 

- Og så deltakerne da – de er jo helt magiske! «Kompani Lauritzen» er tettpakket med mestringshistorier som inspirerer. Vi får se folk vi kjenner bli satt på prøve, få en skikkelig utfordring, og så klare det! Og selv om det er fullt alvor får vi også bøttevis med humor og sjarme, fortsetter hun. 

1.208.000 har gjennom helgen sett sesongens første program enten direkte, i opptak eller hos TV 2 Sumo. I fjor var det tilsvarende tallet 865.000. 

716.000 seere så premieren lørdag kveld. Dette er også en sterk oppgang fra i fjor, da 569.000 så premieren på lørdagskvelden. 

For TV 2 Sumo ble dette tidenes premiere, og i løpet av helgen valgte hele 312.000 seere «Kompani Lauritzen» på strømmetjenesten.

- Vi er veldig glade for at våre seere har trykket Kompani Lauritzen til sitt bryst! I dag lanserer vi i tillegg TV 2 Sumo-eksklusive serien «Kaserneliv». For når øvelsene er over forsetter hverdagslivet på Setnesmoen. I «Kaserneliv» får vi et innblikk i hvordan rekruttene lever med det militære regimet døgnet rundt, sier Haldorsen. 

Les også: TV 2 klar med ny kjendis-reality – disse er med i «Kompani Lauritzen»